Foody's favorite: Hello Fresh Maaltijdboxen

Foody's favorite: Hello Fresh Maaltijdboxen
Dinsdag 24 maart 2020

Verantwoord en gezond eten lijkt belangrijker dan ooit. Daarbij komt, dat we eigenlijk ook graag zo snel mogelijk een gezond maaltje op tafel willen hebben staan want we hebben maar weinig tijd. Het moet dus snel gaan, verse ingredienten bevatten en misschien ook nog wel aan een aantal dieetwensen voldoen. Inmiddels staat de lente alweer voor de deur en ook de zomer (lees: bikiniseizoen!) is in aantocht. Ken je dat gevoel tijdens het maken van het boodschappenlijstje of wanneer je in de supermarkt staat en eigenlijk géén idee hebt wat voor lekkers én gezonds je deze week weer op tafel kunt toveren? Gelukkig hebben we daarvoor een hele goede oplossing: de maaltijdbox!

 

Een ode aan de maaltijdbox!


Inmiddels kennen we al een aantal maaltijdboxen in Nederland die door het hele land heen bezorgen, waaronder Hello Fresh. Dit is één van Foody's favorieten en ik vertel je graag waarom!
Laten we eerlijk zijn, gemakkelijker dan dit wordt het niet: je bespaart de moeite van boodschappen doen en bestelt de box die bij jouw huishouden past. Kies zelf het aantal mensen en de recepten die jij lekker vindt - je kunt elke week kiezen uit 19 verschillende recepten! Alle verse ingredienten worden gewoon bij jou thuis bezorgd, door heel Nederland. Laten we ook niet vergeten dat de porties worden afgestemd op het aantal eters en hiermee voorkomen we verspilling. Duurzaamheid staat bij Hello Fresh hoog in het vaandel, en dat horen wij bij Foody graag. Zo willen zij met hun maaltijdboxen voedselverspilling verlagen maar schenken ze toch overgebleven ingredienten aan de Voedselbank (top, Hello Fresh!). Daarnaast kiezen zij voor duurzame materialen waar mogelijk, en voor plastic indien dit voedselverspilling tegen kan gaan - want wist je dat kruiden en sommige groenten wel tot een week langer mee gaan in dit geval?

 

Easy Peasy met Hello Fresh! 

 

Maar even terug naar de essentie van dit betoog: de maaltijdboxen. Om het nog gemakkelijker te maken, heeft Hello Fresh de wekelijkse maaltijden alvast gecategoriseerd. Heb je weinig tijd aankomende week en wil je liever zo min mogelijk tijd in de keuken besteden? Geen probleem, kies gewoon voor de "Quick & Easy Box". Eet je liever vegetarisch, ook dat kan met de "Veggiebox".

Geen lange boodschappenlijstjes en drukke supermarkten, slechts een druk op de knop en jouw verse maaltijdbox is thuis geleverd. De maaltijdboxen van Hello Fresh bevatten gemakkelijk te volgen recepten met duidelijke stappen - dus geen zorgen, mocht jij geen keukenprins(es) zijn - you got this! Sterker nog, je zou koken maar zo eens leuk kunnen gaan vinden!


De ingredienten zijn altijd vers en van goede kwaliteit en alle maaltijden zitten in een handig pakketje die zo de koelkast in kunnen.

Last but not least: met de flexibele lidmaatschap van Hello Fresh zit je nergens aan vast en kun je tot last minute je volgende box stopzetten. Ben je klaar om jouw eerste Hello Fresh box te bestellen?

 
Foody.nl
HelloFresh
HelloFresh

Kies je favoriete recepten en krijg alle ingrediënten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. De lekkerste recepten om thuis te koken. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers vind je elke week de beste verse ingrediënten in jouw box. Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen. Je krijgt alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zo zorgen we dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild.

Caloriearm recept: varkenshaas met gratin van pompoen en camembert Caloriearm: varkenshaas met gr...
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.