NIEUW! BECEL BIOLOGISCH

NIEUW! BECEL BIOLOGISCH
Maandag 7 augustus 2017

Verantwoord en gezond eten; het groeit in populariteit. Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om minder, of zelfs helemaal geen dierlijke producten meer te eten. Dit vanwege dierenwelzijn, hun eigen gezondheid en/of misschien zelfs wel vanwege het milieu.

 

En lucky for us, verantwoord en plantaardig eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, tegenwoordig zijn er steeds meer plantaardige producten te vinden in je oude vertrouwde supermarkt. Zo vindt je er nu ook Becel Biologisch. Slimme zet en ontzettend fijn; het maakt het meer plantaardig willen eten laagdrempelig en haalbaar voor veel mensen.

 

Met Becel Biologisch zet je dus zeker een stap in de goede richting. Het is gemaakt met biologische oliën, is 100% plantaardig en dus vrij van dierlijke ingrediënten. Het is lactose- en glutenvrij, bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en is het vrij van conserveermiddelen. Daarnaast is Becel Biologisch ook nog goed voor het milieu. Waarom? Het langzaamaan steeds meer eten van plantaardige voeding helpt mee de impact op het milieu te verminderen.

 

Becel midden

 

Becel Biologisch is heerlijk op een wentelteefje met wat aardbeien on top. Het smeert goed uit en het is lekker neutraal van smaak. Nóg lekkerder als je het afmaakt met wat maple syrup. Klinkt als een perfect ontbijt toch?

 

Een wat meer verantwoord ontbijt of een verantwoorde lunch hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het betekent niet dat je meteen alles anders moet doen. Je oude vertrouwde bakje boter vervangen door een bakje Becel Biologisch is al een stap in de goede richting. Echt. Becel Biologisch is ook nog van nature rijk aan Omega 3 en bevat van nature Omega 6. Beide dragen bij aan het behoudt van een gezond cholesterolgehalte en leveren daarmee een bijdrage aan de gezondheid van het hart. Een meer bewuste keuze maken én lekker blijven eten, het kan gewoon écht.

 

 

Becel onder


 
Becel
Becel
Becel

Nieuwe Becel Biologisch is natuurlijk lekker en heerlijk voor op brood. Becel Biologisch is gemaakt met biologische oliën en is 100% plantaardig, vrij van dierlijke ingrediënten. Deze biologische oliën zijn met zorg gemengd. 

Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.