Fricandeau recepten

Fricandeau is een mager stukje varkensvlees dat zowel in stukken wordt verkocht als in vleeswaar voor op brood. Fricandeau is afkomstig van het achtereind van een varken en de smaak is vrij neutraal. De smaak lijkt op die van varkensrollade, maar is malser, magerder en vaak iets duurder dan rollade. Zowel gegrild, gebraden, gestoofd als gebakken is fricandeau ontzettend smakelijk en net als varkenshaas kan fricandeau rosé worden gegeten. Fricandeau is uitermate geschikt als schnitzel, saté en als vlees voor babi ketjap en babi pangang. Als vleeswaar is het op een broodje als warm vlees te koop, al dan niet met satésaus.


 

Combineer fricandeau met


Fricandeau & Italiaanse keuken

Vitello tonnato
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Vitello Tonnato
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie