Koken volgens Afrikaans recept?

De Afrikaanse keuken is de keuken, van zoals de naam al aangeeft, het Afrikaanse continent. Vaak wordt tot deze keuken ook de Midden-Oosterse keuken gerekend.  

De ingrediënten van de Afrikaanse keuken bestaan voor een groot deel uit  granen(brood) en couscous in het Noorden, en yam, cassave, gierst, bakbananen en andere granen in subsahara-Afrika tot rijst en meer brood in het Midden-Oosten. Het meest bekende gerecht uit de Afrikaanse keuken is Boboti, met als hoofdbestanddelen gehakt, specerijen en ei. 


 

Populaire ingrediënten in de Afrikaans keuken


Afrikaans keuken hoofdgerechten

Foody Redactie
 19
Foody redactieFoody redactie
Keniaanse bonenschotel
 7
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Smoorheek
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Meer hoofdgerechten uit de Afrikaans keuken »

Afrikaans keuken & Bloggers

De Groene Meisjes
De Groene Meisjes
De Groene Meisjes

Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je...

Foody.nl
Eat.Run.Love.
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen)...

Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt...

Foody.nl
The Lion Kitchen
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld...