Recept voor een lekker juicen gerecht?

Met Juicen pers je het sap uit de vezels van groente en/of fruit. Wat er over blijft is dus pure sap. Het is erg lekker, maar tegelijkertijd ook erg zoet. Let er op dat je niet te veel geperst vruchtensap drinkt. Fruit bevat namelijk erg veel fructose, wat je lever kan belasten. Richt je daarom vooral op het juicen van de groene (blad) groenten en kruiden en vul aan met wat appel,peer,ananas of wortel. Eén glaasje juice van 200 ml per dag is echt geen probleem. Het voorziet je lichaam op een gemakkelijke manier van vitamine & mineralen, maar je kunt er beter geen liters per dag van drinken. 


 

Populaire juicen ingrediënten


Juicen & Bloggers

Foody.nl
Pauline's Keuken
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten...

Foody.nl
Philippine
Liefde voor Lekkers

Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van...

De Groene Meisjes
De Groene Meisjes
De Groene Meisjes

Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je...

Foody.nl
Eat.Run.Love.
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen)...

Bekijk alle bloggers »