Recept voor een lekker vries gerecht?

Door producten in te vriezen blijven ze langer houdbaar. Dit omdat de vriezer de groei van schadelijke producten stopt of afremt. Zorg er bij het vriezen wel voor dat de temperatuur -18°C of lager is. Daarbij is het ook noodzakelijk dat je warm eten eerst af laat koelen tot kamertemperatuur alvorens je deze invriest. Op deze manier verklein je de kans op ijsvorming rond het product. De ijsvorming kan de kwaliteit van het product verslechteren.

Sommige gerechten dienen echter ingevroren te worden voor consumptie: bijvoorbeeld ijs, of ijsblokjes.


 

Populaire vriezen ingrediënten


Vriezen & Bloggers

Foody.nl
Pauline's Keuken
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten...

Foody.nl
Chickslovefood.com
Chickslovefood.com

We worden intens gelukkig van een goed gelukte curry en bellen elkaar euforisch...

Foody.nl
Laura's Bakery
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren...

Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en...

Bekijk alle bloggers »