1001 nacht gehaktbrood uit de oven
Ik maakte afgelopen kerst een overheerlijk Arabisch kerstdiner, en een van de onderdelen van dit kerstdiner was een gehaktbrood in 1001-nacht-stijl. Het viel ontzettend in de smaak en omdat het eigenlijk ook hartstikke lekker is buiten kerst om, besloot ik het nog een keer te maken. Dit gehaktbrood breng je op smaak met zongedroogde tomaatjes, abrikozen, munt, walnoten en kaneel. Een waar feestje voor je smaakpapillen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |