3 soorten bruschetta’s met aubergine, rode ui en tomaat

3 soorten bruschetta’s met aubergine, rode ui en tomaat


Bruschetta’s zijn ontzettend lekkere Italiaanse hapjes gemaakt van geroosterd brood en smakelijke toppings. Die toppings moeten wel van goede kwaliteit zijn en moeten goed bij elkaar passen, dus heb ik vandaag drie heerlijke bruschettareceptjes voor jullie. Eentje met gemarineerde gegrilde aubergine met munt en peterselie, een met gekarameliseerde rode ui en pecorino en als laatste een versie met tomaat, basilicum en balsamico. Ultiem genieten kan toch zo heerlijk makkelijk zijn... 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.