Aardappel en zoete aardappel uit de oven

Foody Redactie


Een lekker bijgerecht is altijd goed. Maar soms wil je het net even anders dan gekookte aardappels, aardappelpuree of gebakken aardappeltjes. Deze mix van 'gewone' aardappel en zoete aardappel uit de oven bijvoorbeeld. Mét Parmezaanse kaas. En tijm. Ontzettend simpel om te maken, maar erg lekker. Extra lekker omdat de Parmezaanse kaas zorgt voor een krokantje. Heerlijk om te serveren bij een goed stuk vlees of vis. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Joke Van der Kooi
  • Heidie Scholten
  • Jolanda Bergmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.