Aardappel wedges met Parmezaanse kaas

Aardappel wedges met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Heb je lekkere trek, op zoek naar een borrelhapje, of zoek je simpelweg nog een lekker bijgerecht om te serveren? Probeer dan zeker eens deze wedges met Parmezaanse kaas. Snijd de aardappels in partjes en meng deze goed met olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bestrooi ze met Parmezaanse kaas, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif ze de oven in. Makkelijker kan niet toch? Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 35-40 min 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Frambozen roomijs Frambozen roomijs
Appeltaart ijshoorntjes Appeltaart ijshoorntjes
Citrus waterijsjes Citrus waterijsjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Joycewessels
  • agnesvw
  • Pleuni Jacobs
  • Emile
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.