Aardappelgratin
Een lekker en klassiek bijgerecht is dit recept voor Franse aardappelgratin. Het is heerlijk en kost heel weinig tijd om te maken. Als je gebruikt maakt van voorgekookte aardappelschijfjes is de ovenschotel met een klein halfuurtje klaar. In de tussentijd heb je dan mooi de tijd om een lichte salade en een visje of een lekker stukje vlees te bereiden. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |