Aardappelgratin met prei en rozemarijn

Foody Redactie


Deze lekkere aardappelgratin met prei en rozemarijn herintrocudeert de aardappel. We eten in Nederland steeds minder aardappels, door de komst van net zo lekkere alternatieven. We moeten onze eigen aardappel alleen niet vergeten. Een gratin is een feestelijk aardappelgerecht, waar je weinig werk aan hebt. De oven doet het meeste voor je. Voor een snellere variant kun je voorgegaarde aardappelschijfjes gebruiken. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Danielle Van Vliet-van Norel
  • Lidy de Win
  • Foody redactie
  • Emma Herlaar
  • Marleen van Lelieveld
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.