Aardappelpannenkoek

Aardappelpannenkoek


Deze aardappelpannenkoek oftewel rösti, met knoflook, ui, ei, peper en zout is echt heerlijk! Super gemakkelijk om te maken en super lekker als bijgerechtje bij groenten en een stuk vlees. De aardappelpannenkoeken zijn ook heerlijk met zure room, appelmoes, knoflooksaus of champignonsaus, of bestrooid met suiker. Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Aardappelsalade
 11
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Muffins met citroen en bramen
 18
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.