Aardappels uit de oven met salie
Deze aardappeltjes met sjalotjes, knoflook en salie uit de oven, hebben super veel smaak en zijn super gemakkelijk om te maken. Boen de aardappeltjes schoon, kook ze even en leg ze daarna in een ovenschaal met de kruiden en knoflook. Besprenkel met wat olijfolie en zet ze vervolgens in de oven voor zo'n 25 min. Simpeler kan niet toch? Serveer met groente bij een goed stuk vlees of vis en je hebt een super maaltijd. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |