Aardbeien-rabarberjam

Aardbeien-rabarberjam


De combinatie van zoet en zuur in deze aardbeien-rabarberjam is geweldig lekker. Ook als je niet van rabarber houdt is deze jam echt top! Zorg dat je bij het maken van jam schoon en netjes werkt, dit om te zorgen dat je de jam goed kunt bewaren. Deze jam is perfect voor op brood, op scones bij de brunch/high-tea, maar is ook super om in desserts te verwerken. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Zelfgemaakte citroenpudding
 11
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
3 kleuren chocolademousse
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.