Aardbeienmascarponetaart

Aardbeienmascarponetaart


Aardbeienmascarponetaart is een heerlijk frisse, zomerse taart. Doordat deze taart met Griekse yoghurt en mascorpone is gemaakt, in plaats van met slagroom, is deze niet zo machtig. Ideaal om te serveren als dessert, maar ook heerlijk voor bij de koffie. Je moet wel wat geduld hebben voor je van deze taart kunt genieten. Hij moet namelijk zo'n 3 uur opstijven in de koelkast, maar dat is het zeker waard! Geniet ervan! 

Bereidingstijd: 45 min, Wachttijd: 3 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.