Amandelballetjes

Amandelballetjes


Zelf amandelmelk maken is natuurlijk heerlijk, je blijft na die tijd echter zitten met de amandelpulp. Gooi de amandelpulp niet weg, maar maak er deze heerlijke balletjes van door er pindakaas, wat agavesiroop en chocolade aan toe te voegen. Of maak er geen balletjes van maar een taartbodem of verkruimel het als 'cookie dough' over wat schepijs. Hmmm smullen maar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Isabel de Bruijn
  • Tania van Huik
  • Meleny Spits
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.