Amandelcroissants bakken van oude croissants

Amandelcroissants bakken van oude croissants

Ingrediënten

4 personen

Deze croissants met amandelvulling kom je vaak tegen bij de Franse bakker. Gelukkig zijn amandelcroissants ook heel makkelijk zelf te maken en is het de perfecte manier om oude croissants te verwerken. Er gaat een amandelvulling in én op de croissants, doordat je ze eerst met een suikersiroop bestrijkt, bakken ze heerlijk krokant! Perfect voor bij het ontbijt of de brunch. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 15-20 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Brood met olijven en feta Brood met olijven en feta
Meringuerol met lemoncurd Meringuerol met lemoncurd
Perencake met kruimels – recept Perencake met kruimels
Meer van Rutger Bakt
Appel-kaneel croissants
 9
Laura's BakeryLaura's Bakery
Hartige croissants
 3
Laura's BakeryLaura's Bakery
Mini croissants met spinazie
 2
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Wentelteefjes (van Bart)
Chickslovefood.comChickslovefood.com
NIEUW! BECEL BIOLOGISCH
BecelBecel
NIEUW! BECEL BIOLOGISCH

Verantwoord en gezond eten; het groeit in populariteit. Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om minder, of zelfs helemaal geen dierlijke producten...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.