Ambachtelijke huzarensalade
Huzarensalade kun je natuurlijk uit de supermarkt halen, maar een goede, echt ambachtelijke huzarensalade maak je gewoon lekker zelf. Heerlijk met zelfgebraden fricandeau, wortel, appel, augurk, aardappel, zilveruitjes en fijne doperwtjes. Maak ook zelf een mayonaise die je vervolgens lekker door de andere ingrediënten heen schept. Eet smakelijk!
Los van de bereidingstijd van de salade moet de fricandeau 45 min braden.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |