Amerikaanse appeltaart

Amerikaanse appeltaart


Een stuk appeltaart is altijd goed! En in Nederland is dat doorgaans de bekende 'oma's appeltaart', maar deze Amerikaanse appeltaart is ook een topper. Het verschil? In onze Hollandse appeltaart gaat veel suiker in het deeg en nauwelijks suiker in de vulling. Bij de Amerikaanse variant is dat precies andersom. Hierbij wordt de vulling juist gezoet. Deze taart is daarom een stuk minder zoet. Serveer lekker met een bolletje ijs en/of een toefje slagroom. Smullen! Voorbereidingstijd: 20 min | Koelen: 30 min |Oventijd: 45 min 

Naar recept van Janneke Philippi uit het boek Appeltaart. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
Las Vegas Appeltaart
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Recept: Bretoense appeltaart
 3
Rutger BaktRutger Bakt
Glutenvrije appeltaart
 18
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Appeltaart
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Finse open appeltaart
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.