Appelcake met pecannoten

Appelcake met pecannoten en info over transvetten bij bakken!

Ingrediënten

Deze appelcake met pecannoten is heerlijk voor bij de koffie, of met een bolletje kaneelijs als dessert! En wat ook fijn is: deze appelcake is helemaal niet moeilijk om klaar te maken. En om te laten zien dat je met margarine prima kunt bakken, is deze appelcake met pecannoten gemaakt met margarine. Natuurlijk kun je deze cake ook met boter maken. De margarine zorgt ervoor dat de cake net wat luchtiger kan worden, de boter draagt weer meer bij aan de smaak. Het is aan jou wat je het mooist en het lekkerste vindt!  Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 35-45 min

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Sdehaan1969
  • Arnella Miedema
  • Wendy Boon
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.