Dillema; frituurpan behouden of toch maar de deur uit doen. Je huis gaat zo stinken naar frituurvet en daarnaast kun je steeds meer snacks fatsoenlijk in de...
Appelpannenkoek uit de oven
Pannenkoeken bakken, iedereen doet dat wel eens toch? Maar wat dacht je van een pannenkoek uit de oven? Zo'n pannenkoek uit de oven is dikker dan een normale pannenkoek, want je maakt 1 grote versie, maar de smaak is er echt niet minder om! Je blijft de karakteristieke pannenkoekensmaak houden. Héérlijk! Serveer de appelpannenkoek met geklopte slagroom en een snufje kaneel. Super als zondags ontbijtje/ brunch. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |