Arroz con leche

Foody Redactie


Eigenlijk heeft nagenoeg elk land wel een versie van dit dessert. In Nederland heet het alleen rijstepap, in Frankrijk Riz au lait en waarschijnlijk zijn er nog vele andere varianties. Deze Mexicaanse variant wordt gemaakt met Alpro Amandeldrink Ongezoet. Dit geeft dit gerechtje een lekkere amandelsmaak. Wat het meteen een wat apartere variant op rijstepap maakt. Het is een typisch gerecht waar je een te grote pan van maakt. Maar dat is niet erg, want je kunt dit zowel koud als warm eten, als dessert of ontbijt. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Tineke Commandeur
  • Alpro
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.