Asperges met ham en ei

Fresh & Easy: Asperges met ham en ei


Asperges zijn volop in het seizoen dus de hoogste tijd om hier wat mee te doen. Dit keer wordt het de klassieke bereiding met ham en ei, maar in een nieuw jasje. Met een gepocheerd eitje deze keer en een heerlijke toef peterselieboter. Dus hij blijft klassiek, maar dan toch net een beetje anders. Liever geen beenham? Vervang deze dan door gerookte zalm. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.