Asperges met zalm en bladerdeeg

Foody Redactie


Toen ik de eerste asperges in huis had wist ik nog niet echt wat ik er mee wilde maken. Traditioneel met ham, boter en ei is het natuurlijk heerlijk, maar ik wilde iets anders. Asperges met zalm leek me wel wat en uiteindelijk werd het dit receptje met zalm en bladerdeeg. Ik wist niet hoe de asperges het in de oven zouden doen en was een beetje bang dat ze droog zouden worden. Dat was gelukkig niet het geval. Een lekker makkelijk én smakelijk gerechtje dat bij ons ontzettend in de smaak viel.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Anne Roerink
  • Louise Van Der Kelen
  • Sabrina Pater
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.