Babi Ketjap met varkenshaas
Met dit recept maak je Babi Ketjap. Het is een superlekker Aziatisch recept en heel erg gemakkelijk om te maken. Je kunt Babi Ketjap ook met varkenslappen maken in plaats van varkenshaas en als je niet van varkensvlees houdt, kun je ook nog kiezen voor kipfilet.
Serveer het met rijst en je hebt een heerlijke Aziatische maaltijd. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |