Basilicum mayonaise

Foody Redactie


De geur en de smaak van basilicum is ontzettend lekker. Maar iets anders met basilicum dan pesto, bij de pasta of door een salade mag ook wel eens. Tijd dus om eens een basilicum mayonaise te maken. Mayonaise is niet moeilijk om te maken en door de neutrale smaak kun je er lekker mee variëren. Verse kruiden zoals basilicum zijn ideaal omdat ze zacht zijn en zich daardoor goed mengen met de mayonaise. Heerlijk bij gebakken aardappeltjes, als basis voor een dressing, als saus bij een gehaktballetje etc. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Zoraida Louer
  • Emile
  • Plus
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.