Basis Risotto

Basistechnieken: Risotto maken


Risotto is naast pasta een echte Italiaanse klassieker. Risotto is een rijstsoort en wordt veelal in bouillon gekookt. Het is echt heerlijk en als je eenmaal de techniek en basisrecept weet voor het maken van risotto kun je er heerlijk mee varieren. Voeg bijvoorbeeld eens spinazie, gerookte zalm of paddenstoelen toe. Héérlijk.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Corry Veerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.