Bavette met uien-champignon jus

Bavette met uien-champignon jus

Ingrediënten

2 personen

Breek de week met een lekker makkelijk maar vooral een heerlijk vleesgerecht. Een beetje luxe ook. Deze bavette met uien-champignonjus. Op een luxe etentje zal dit gerecht niet misstaan. Bavette is een lekker zacht en mals stuk vlees, en misschien wel het lekkerste als hij nog lekker rood is. Zonder saus is de bavette al heerlijk, eigenlijk heeft het niets nodig. Maar met deze uien-champignonjus is het net even lekkerder. Yummie!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.