Beef wellington

Foody Redactie


Ossenhaas is een goedkoop stuk vlees, maar echt ontzettend lekker. Perfect om te gebruiken voor dé klassieke beef wellington. De beef wellington in combinatie met gebakken champignons, parmaham en tijm is echt heerlijk. Het fijne is ook dat het niet heel moelijk is om klaar te maken, en dat het gerecht redelijk snel klaar is. Ideaal toch? Geniet ervan. 

Bereidingstijd: 20 min | Rusttijd: 30 min | Baktijd: 10 min | Oventijd: 40-60 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Liduine Smals
  • Mirjam Eizinga
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.