Beenham met vijgen dadel glazuur

Foody Redactie


Dit beenhammetje heeft de smaak en het voorkomen van een gerecht waar veel tijd, liefde en geld inzit. Niets is minder waar. In minder dan een uur, wat wachtijd naast de oven en met een supermarkt hammetje zet je deze klapper op tafel. En laat je gasten vooral in de waan dat je uren hebt staan zwoegen, dat kan nooit kwaad. Serveer met wat lekkere groentes of een goed stuk brood.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sunny Be
  • Adriaan Monshouwer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.