Biefstuk met rode kool
Rode kool is een heerlijke groente voor in de herfst en winter. Je kunt er naar hartenlust mee variëren. Je kunt het bakken, stoven, een lekker soepje van maken of verwerken in een stamppot. Met dit recept serveer je de rode kool met een mals stuk (herten)biefstuk, wat gebakken appelschijfjes en cranberry's. Serveer eventueel nog met aardappelpuree of gebakken aardappeltjes en genieten maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |