Biefstuk tagliata met rucola

Easy: Biefstuk tagliata met rucola


Biefstuk tagliata met rucola. Klinkt ingewikkeld toch? Dat is het helemaal niet. Echt dit gerecht staat binnen 15 minuten op tafel. Tagliata betekent letterlijk gesneden. De biefstuk wordt in dunne plakjes gesneden en geserveerd met rucola en Parmezaan. Een prima salade voor een doordeweekse dag. Rooster, om het nóg lekkerder te maken, nog wat tomaatjes in de oven. Ze worden dan nog zoeter en intenser van smaak. Veel meer heb je dan ook niet nodig. Mocht je nou een grote eter zijn, serveer er dan gerust brood bij, of rooster wat aardappeltjes met rozemarijn in de oven. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Marjanne van Loon
  • Danielle Van Vliet-van Norel
  • Christldegraeve
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.