Biefstuk tagliata met rucola

Easy: Biefstuk tagliata met rucola

Ingrediënten

4 personen

Biefstuk tagliata met rucola. Klinkt ingewikkeld toch? Dat is het helemaal niet. Echt dit gerecht staat binnen 15 minuten op tafel. Tagliata betekent letterlijk gesneden. De biefstuk wordt in dunne plakjes gesneden en geserveerd met rucola en Parmezaan. Een prima salade voor een doordeweekse dag. Rooster, om het nóg lekkerder te maken, nog wat tomaatjes in de oven. Ze worden dan nog zoeter en intenser van smaak. Veel meer heb je dan ook niet nodig. Mocht je nou een grote eter zijn, serveer er dan gerust brood bij, of rooster wat aardappeltjes met rozemarijn in de oven. 

 

Favoriet recept van

  • Danielle Van Vliet-van Norel
  • Christldegraeve
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.