Bietencarpaccio met pistachenotendressing
Deze bietencarpaccio met pistachenotendressing is echt onwijs lekker! Daarnaast is hij ook nog eens slank gezond en super simpel om te maken. Een heerlijke salade om te serveren als voorgerechtje of als lichte lunch. De lichtzoete smaak van de bietjes is perfect in combinatie met lichtzoute van de feta. Maak het geheel af met een dressing van pistachenoten met munt, koriander, citroen, olijfolie en honing en je hebt een top gerechtje. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |