Bietencarpaccio met pistachenotendressing

Bietencarpaccio met pistachenotendressing


Deze bietencarpaccio met pistachenotendressing is echt onwijs lekker! Daarnaast is hij ook nog eens slank gezond en super simpel om te maken. Een heerlijke salade om te serveren als voorgerechtje of als lichte lunch. De lichtzoete smaak van de bietjes is perfect in combinatie met   lichtzoute van de feta. Maak het geheel af met een dressing van pistachenoten met munt, koriander, citroen, olijfolie en honing en je hebt een top gerechtje. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.