Bietenrisotto met feta, walnoten en muntolie

Bietenrisotto met feta, walnoten en muntolie


Dol op risotto én op rode bieten? Dan is deze bietenrisotto met feta, gekarameliseerde walnoten en muntolie zeker de moeite waard eens te proberen! Bietjes en feta zijn natuurlijk voor elkaar gemaakt en zijn geen onbekenden in een risotto. Maar door de toevoeging van de walnoten en muntolie wordt het wel een hele bijzondere variant. Hup hup, aan de slag en genieten maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Marit van Boldrik
  • Dieuwke Smit
  • Bart van der Helm
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Foody redactie
  • Marinka Cramer
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.