Bisque van garnalen

Kerst voorgerecht: Bisque van garnalen


Bisque van garnalen. Klinkt hartstikke chique toch? Deze soep is superleuk om te maken voor een etentje. Vooral wanneer je vis en garnalen liefhebber bent. Je hebt de soep snel gemaakt en heeft een groots resultaat. Wist je dat een bisque wordt gemaakt van de schalen van schaaldieren. Het klinkt wat raar, maar er zit heel veel smaak aan de schalen wanneer je ze in de pan bakt. De soep krijgt zijn mooie rode kleurtje van tomatenpuree. En een extra anijsachtige smaak door de venkel en het venkelzaad. Top de soep af met rivierkreeftjes en wat dille. Smullen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Romin Meijering
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.