Bladerdeegrol met gehakt en ei

Bladerdeegrol met gehakt en ei

Ingrediënten

Nog inspiratie nodig voor de aankomende paasdagen? Zoete hapjes zijn natuurlijk altijd lekker, maar deze hartige bladerdeegrol met gehakt en ei is ook zeker een aanrader. Super om te serveren bij de brunch, als hapje of zelfs als onderdeel van het paasdiner of buffet. Pluspuntje: deze bladerdeegrol is helemaal niet zo moelijk om klaar te maken. Ideaal dus. Geniet ervan.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Smitr76
  • Alleblasmaaike
  • Melissa Schurer
  • Petra Bunk
  • Corry Kuster-scholtz
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.