Bladerdeegtaart met bospeen en pastinaak

Bladerdeegtaart met bospeen en pastinaak

Ingrediënten

4 personen

Hartige taart, bladerdeegtaart, quiche of galettes. Ze zijn allemaal lekker. Je kunt er allerlei lekkere groenten op kwijt en net als op pizza’s zelf leuke combinaties bedenken. Voor deze bladerdeegtaart met bospeen, pastinaak en gorgonzola, rooster je eerst de groenten op een bakblik met olijfolie, grof zeezout, versgemalen peper en wat tijmtakjes in de oven. Verdeel ze vervolgens mooi in het midden van het bladerdeeg, verdeel de gorgonzola over de groenten en zet de bladerdeegtaart in de oven voor 25 minuten. Serveer eventueel met een salade. Smullen!

Voorbereidingstijd: 20 min | Roosteren: 45 min | Oventijd: 30 min 

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.