Blini met zalm en citroen
Deze zelfgemaakte blini's met gerookte zalm en zure room met citroen zijn een super lekker hapje voor de Kerst. Ideaal aan dit hapje is dat je de blini's prima een dag van te voren kunt bakken. Je kunt ze beter wel pas beleggen net voordat je ze serveert. De blini's zijn zowel warm als koud erg lekker. Garneer ze met een blaadje dille en je hebt een heerlijk hapje!
Bereidingstijd: 40 min, Wachttijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |