Bloemkool risotto met geitenkaas

Bloemkool risotto met geitenkaas

Ingrediënten

4 personen

Voor deze risotto wordt als basis bloemkool gebruikt. Het is lekker licht en daarmee is deze bloemkool risotto met geitenkaas perfect voor op een warme zomeravond. De risotto is smeuïg door de geitenkaas en lekker fris door de toevoeging van citroen zeste. Serveer eventueel met een stukje gegrilde kip of vis, of maak er eventueel een goedgevulde salade bij. Smullen! En geen zin om af te wassen? No worries. Deze bloemkool risotto is een eenpansgerecht. 

 

Favoriet recept van

  • Laurentina van Kinderen
  • Melanie van Meerloo
  • Esmée Kramer
  • Sjors van Tongeren
  • Dieuwke Smit
  • Muriël Moraal
  • Marit van Boldrik
  • Melissvklaarbergen
  • Triscakion
  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.