Bloemkool risotto met geitenkaas

Bloemkool risotto met geitenkaas


Voor deze risotto wordt als basis bloemkool gebruikt. Het is lekker licht en daarmee is deze bloemkool risotto met geitenkaas perfect voor op een warme zomeravond. De risotto is smeuïg door de geitenkaas en lekker fris door de toevoeging van citroen zeste. Serveer eventueel met een stukje gegrilde kip of vis, of maak er eventueel een goedgevulde salade bij. Smullen! En geen zin om af te wassen? No worries. Deze bloemkool risotto is een eenpansgerecht. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Susanne Bos
  • Daphne Ahlers
  • Foody redactie
  • Laurentina van Kinderen
  • Melanie van Meerloo
  • Esmée Kramer
  • Sjors van Tongeren
  • Dieuwke Smit
  • Muriël Moraal
  • Marit van Boldrik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.