Bloemkoolcouscous met kip en granaatappel
Bloemkool is echt zó veelzijdig! Wist je dat je rijst kunt maken van bloemkool? Nouja, eigenlijk is het meer een couscous, dus dat heb ik vandaag gemaakt en lekker dat het was! De smaak is gek genoeg heel erg neutraal en heel anders dan die van gekookte bloemkool. Sterker nog, als je niet weet dat je bloemkool eet, zou je niet eens zeggen dat het bloemkool is. Ik maakte deze salade met bloemkoolcouscous als lunch en verwerkte er kipfilet, paprika en granaatappel in. Heerlijk fris!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |