Bloemkoolrijst met boerenkool en knapperige croutons

Foody Redactie


Bloemkoolrijst met boerenkool en knapperige croutons. Het is een hele mond vol, maar wel ontzettend lekker. Ook nog eens eenvoudig om te maken én een koolhydraatarm recept. Binnen 20 minuten staat dit gerecht namelijk al op tafel. Ben je vegan? Laat dan de feta achterwege, maar voeg wat noten toe om het ietwat zoutig te maken. Wil je het ook nog koolhydraatarm houden? Laat dan de croutons weg. Perfect om mee te variëren dus. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.