Blondies
Brownies kennen we ondertussen al wat jaartjes, maar het zusje van de brownie - de blondie, is ook zeer zeker de moeite waard om te proberen. Een blondie is ontzettend smeuïg door de combinatie van boter en bruine suiker. En heerlijk om te eten bij de koffie/thee. Maar net zoals een brownie is deze blondie ook perfect om te serveren als toetje met een bolletje ijs en eventueel karamelsaus. Klinkt goed toch? Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 25-30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |