Boerenkoolrisotto met kabeljauw

Boerenkoolrisotto met kabeljauw

Ingrediënten

2 personen

Boerenkool is een heerlijke Hollandse groente, maar deze groente wordt ook in Italië gegeten. Ok, niet onder dezelfde naam, maar wel onder de naam cavolo nero oftewel palmkool. De bladeren van deze soort zijn iets zachter dan die van de Hollandse boerenkool en is in Nederland te vinden bij ecowinkels. Maar deze boerenkoolrisotto is ook lekker met Hollandse boerenkool en een lekker stuk kabeljauw. Buon Appetito!

 

Favoriet recept van

  • Smitdewy
  • Sabine Poland
  • Renate Rozendaal
  • Femke Zeilinga
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kabeljauw uit de oven
 25
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.