Boeuf Bourguignon
Stoofschotels zijn heerlijke gerechten om te serveren in het najaar. Deze Boeuf Borguignon is er daar zeker een van. Boeuf Borguignon is een Franse stoofschotel, bomvol van smaak. Dit komt mede door de rode wijn waar het rundvlees in gestoofd wordt. Voordeel is dat ze altijd in de smaak vallen en van te voren goed kunt voorbereiden. Het lekkerst is het als je het een dag van te voren maakt. Dan kunnen de smaken goed intrekken en smaakt het nóg lekkerder. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |