Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten

6 personen

Stoofschotels zijn heerlijke gerechten om te serveren in het najaar. Deze Boeuf Borguignon is er daar zeker een van. Boeuf Borguignon is een Franse stoofschotel, bomvol van smaak. Dit komt mede door de rode wijn waar het rundvlees in gestoofd wordt. Voordeel is dat ze altijd in de smaak vallen en van te voren goed kunt voorbereiden. Het lekkerst is het als je het een dag van te voren maakt. Dan kunnen de smaken goed intrekken en smaakt het nóg lekkerder. Geniet ervan. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Tina Talsma
  • Bart van der Helm
  • Wesley Vankuyk
  • Jolien Vervoort
  • Yone Van Beek
  • PvdZ
  • Eegpouwels
  • Steve de Hoog
  • Sofie Geronimo
  • Claudia Ahlers
Boeuf Bourguignon
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Kerstrecept: Beet bourguignon + kerstcatering
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.