Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten

Boeuf bourguignon komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit de Franse Bourgogne-streek. Boeuf bourguignon is echt een gerecht wat je het liefst een paar keer per jaar wilt eten, maar waarschijnlijk niet meer dan één of twee keer per jaar maakt. Het maken kost nou eenmaal tijd, maar het is wel écht de moeite waard. Er zijn tal van recepten voor boeuf bourguignon, maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat je er de tijd voor moet nemen. Serveer de boeuf bourguignon met gehakte platte peterselie, aardappelpuree en een glas rode wijn. Genieten. Voorbereidingstijd: 45 min | Stooftijd: 3 uur 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Julia Flamand
  • Wouw52
Boeuf Bourguignon
 30
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Kerstrecept: Beet bourguignon + kerstcatering
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.