Borrelbrood met kaas, ui en knoflook

Borrelbrood met kaas en ui

Ingrediënten

Ben je nog op zoek naar een lekker hapje om te serveren tijdens oud en nieuw? Dit borrelbrood is niet alleen super lekker, maar ook nog eens heel gezellig om te eten. Doordat je allemaal vierkantjes in het brood snijdt, kan iedereen zijn of haar stuk brood er uit trekken. Vul het brood lekker met kaas, ui en knoflook. Als dat geen smullen wordt. Geniet ervan!

 

Favoriet recept van

  • Nettie van der Graaff
  • Marly Verstegen
  • Caro Tje
  • Foody redactie
  • Pleun van den Bijgaart
  • Silke Numan
  • Tania van Huik
  • Kris Timmerman
  • Dave van der Sanden
  • Elly V D Kerkhof
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.