Bosvruchten puddingtaart
Deze taart met knapperige bodem, stevige vanillepudding afgewerkt met frisse bramen en frambozen, is heerlijk als dessert of als verwennerij bij de koffie/thee. Je moet wel wat geduld hebben, want de taart moet voor het opdienen nog minimaal een uur opstijven in de koelkast. Maar dat wachten is het meer dan waard! Verdeel voor het serveren de bosvruchten over de taart en bestrooi deze met wat poedersuiker. Heerlijk!
60 min + 2 uur wachten + 25 minuten oventijd
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |