Bread sticks

Bread sticks

Ingrediënten

In Italië heten ze grissini, in Engeland bread sticks en in Nederland kennen we ze als soepstengels of broodstengels. Hoe je het ook noemt, lekker is het zeker! Serveer de broodstengels bij een borrelplank of natuurlijk bij een kop soep. Je kunt niet alleen met de topping, maar ook met het deeg zelf variëren. Kneed bijvoorbeeld eens wat kruiden of stukjes olijf door het brooddeeg.

Voorbereidingstijd: 15 min | Rijstijd: 60 min + 45 min | Oventijd: 13-18 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Please fix.. VIDEO: Bladerdeeg tartelettes...
Please fix.. Botercrème op basis van banke...
Please fix.. Paaskoeken met aardbeienjam
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.