Breekbrood met gebakken camembert
Dit breekbrood, in combinatie met gebakken camembert, is ideaal als borrelbrood. Met dit recept maak je het brood zelf. Het brood is op basis van speltbloem met daaroverheen wat rozemarijn. Je bakt het breekbrood met camembert in ongeveer 25 - 30 minuten goudbruin en gaar. Mocht je het brood van te voren willen maken, dan kun je het brood het beste helemaal afbakken maar dan zonder de camambert. De camambert plaats je op het laatste moment in de oven, als je het brood gaat serveren.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |